Over mezelf

Wie ben ik en waar sta ik voor?


Ik ben Liesbet (°1978). Als je mijn website bezoekt, merk je een heel gevarieerd aanbod. Zo ben ik. Ik hou van op weg gaan met jong én met jong van geest, van één-op-één contacten en van groepswerk, van ingetogen momenten en van creatieve uitspattingen.


In de naam KOERMA zitten waarden/woorden waarin je mij kan herkennen, waarden die centraal staan in de plek die ik creëer.


Kracht: graag ga ik samen met jou op weg om je terug te verbinden met jouw gedachtenkracht, jouw veerkracht. 


Open blik: ik wil jouw klankbord zijn, zonder te oordelen. In een veilige omgeving een plek waar jij gewoon mag zijn, een plek waar jij op jouw tempo mag ontplooien.


Evenwicht: ik zoek mee hoe je jezelf in balans kunt houden, hoe je kunt surfen op de lichte golfjes, maar ook op de vloedgolven. Evenwicht houden tussen verlies en herstel. Evenwicht ook tussen 'serieusiteit' en humor, ...


Ruimte creëren voor wat er is: ik luister geboeid naar jouw verhaal, jouw verlangens, noden, angsten, dromen, zorgen, doelen ...


Mild zijn voor jezelf, is jezelf ondersteunen: graag geef ik mee (h)erkenning aan dat wat je voelt, aan dat wat er is. 


Aandacht voor verbinding: ik maak verbinding met jou, met wat in jou leeft. Als het nodig is, gaan we samen op zoek om de verbinding tussen jouw hoofd (denken), hart (verlangen) en buik (gevoel) te herstellen.


Met veel enthousiasme ga ik graag met jou op pad!


Liefs,

Liesbet


Deze opleidingen hebben mij verder gevormd:


  • Yogadocent (Amba Amba)
  • Rouw- en verliescounselor (Bleekweide vzw i.s.m.  Vives)
  • Integratief Coach (AIHP)
  • Integratief psychotherapeut i.o. (AIHP)
  • heel wat workshops en lezingen over de thema's rouw en verlies, lichaamswerk, mindfulness, ...